Autor: Informer.rs

29.11.2022.

20:48

Foto: Reuters

Sport

OVO NIJE TENIS, NIJE JEDAN NA JEDAN! Selektor POLJSKE besan zbog priča o Levandovskom i Mesiju!

Fudbaleri Poljske će se u sredu u 20 časova sastati sa Argenticima u trećem kolu Grupe C, u kojoj sve četiri reprezentacije imaju priliku za prolaz u nokaut fazu takmičenja.

- Lionel Mesi je fantastičan igrač, kao što je i Robert. Ali ovo nije tenis, nije jedan na jedan. Robertu su potrebni njegovi saigrači, a isto važi i za Lea. Možete da računate na te golgetere, ali ne možete da pobedite individualno - rekao je Mihnjevič novinarima.

Mihnjevič je istakao da je važno što ekipa nije primila golove u prethodna dva meča, protiv Meksika (0:0) i Saudijske Arabije (2:0), ali da će protiv Argentine morati da bude spremna ukoliko do toga dođe.

Informer

Ne smemo da paničimo ili da budemo nervozni. Argentina ima odlične individualce, velika su fudbalska zemlja. Imali su svoje uspone i padove, ali i nezaboravne momente na svetskim prvenstvima - kazao je on.

Selektor Poljske istakao je da je srećan što igraju protiv Argentine, ističući da niko zbog toga ne bi trebalo da bude pod stresom ili pod pritiskom.

- Trebalo bi da budu srećni, jer su ovakve prilike retke. Uradićemo sve da pobedimo, jer možemo. Prvi smo u grupi i veoma smo srećni zbog toga - istakao je Mihnjevič.