Autor: Informer.rs

30.11.2022.

22:12

Foto: Tanjug

Sport

MEKSIKANCI U SUZAMA! Pogledajte kako je Al Dosari RASPLAKAO Sombrerose! Ovaj gol ODVEO je Poljake u osminu finala! (VIDEO)

Sekunde su odlučivale da putnika u osminu finala rešavaju žuti kartoni, pošto su Meksiko i Poljska imali identičnu gol razliku, kao i broj postignutih i datih golova.

A, onda je na scenu stupio Al Dosari i pri vođstvu Meksika od 2:0 postigao gol, kojim su Saudijci srušili snove Sombrerosa o plasmanu među 16 najboljih reprezentacija planete.

Suze i neverica u očima navijača meksičke selekcije, Arapima ovaj pogodak nije doneo mnogo, ali jeste častan oproštaj od Mundijala na kome su ostavili sjajan utisak.

Sombrerosi su poveli u drugom poluvremenu, tek što je krenula lopta sa centra, Martin je zatresao mrežu Saudijske Arabije i izazvao delirijum na tribinama u 47. minutu - 0:1.

Samo pet minuta kasnije, Al Ovais je opet bio savladan. Gol Čaveza doneo je Meksiku 2:0, a Poljsku stavio u neprijatan položaj.

Tada su izabranici selektora Herarda Martina osluškivali situaciju sa meča, koji je ranije završen. Manji broj žutih kartona vodio je Poljsku dalje, a da to ipak ne presuđuje na Svetskom prvenstvu, pobrinuo se Al Dosari i u poslednjim sekundama dao gol za eliminaciju meksičkog tima.