Autor: Ivan Gajić

01.12.2022.

19:20

Foto: AP/Photo

Sport

OTAC LEA MESIJA JE ŽELJKO STOJANOVIĆ! Tu je i Kristijano Ronaldo! DRUGAČIJE NIJE MOGLO! Dva brata ih obožavaju! (FOTO)

Novinar hrvatskog RTL-a Goran Latković je pre pet godina na jednom fudbalskom kampu nacionalnih manjina otkrio dva dečaka iz Slavonskog Broda koja se zovu Leo Mesi i Kristijano Ronaldo.

Kako je Mundijal u Kataru poslednji na kome igraju ove zvezde argentinskog i portuglaskog fudbala, Latković je mališane sada potražio i... 

Jedan je stidljiviji pred kamerama, drugi nije, a zapravo su sinovi dva brata koja "ludo vole" nekadašnje zvezde Reala i Barselone.

Informer

Tokom španskog derbija, "el klasika", umeli su da se navijački sporečkaju, ali su iz ljubavi prema pomenutim asovima sinovima dali imena koja su dali.

Informer

- Jednostavno, navijamo za te klubove ja i brat. Kad je supruga ostala trudna, ja sam odmah rekao da ću sinu dati ime Leo Mesi, a brat je isto tako odlučio: Kristijano Ronaldo. Učiteljica je bila malo iznenađena kada je saznali kakvo ime smo dali sinu, ali mi smo joj rekli zašto smo se to odlučili i... to je to - rekao je za hrvatski RTL Željko Stojanović, uredno potpisan kao otac Lea Mesija, što i jeste.