Autor: Informer.rs

02.12.2022.

12:03

Foto:

Sport

EVO KAKAV JE ČOVEK RADE BOGDANOVIĆ! Isplivala priča iz prošlosti o bivšem fudbalskom asu! OVAJ POTEZ MNOGO TOGA GOVORI!

Rade Bogdanović je bez dlake na jeziku opleo po Draganu Stojkoviću posle 3:3 sa Kamerunom nakon što je Srbija vodila sa 3:1, ali i po odluci da žene igrača idu u hotel!

Neki se slažu sa njim, neki ga osporavaju, ali nema sumnje da svojim izjavama i stavovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Zbog izjave o ženama reprezentativaca bivši fudbalski as našao se na udaru kritika, Neki su ga podržali, neki negativno komentarisali, ali pojavio se jedan komentar koji je privukao veliku pažnju korisnika Tvitera. 

- Neću komentarisati da li je to što priča po televiziji ispravno ili ne. I da li mu je jezik preoštar. Pričaću o njegovim ljudskim kvalitetima. Dok je igrao za Atletiko, Verder i ostale velikane, Rade je u Beogradu imao stan u mom ulazu. Kad god bi vreme provodio u Beogradu, tu bi bio. Mi smo kao klinci igrali fudbal na ulici, a on bi kad god negde ide, stao, odgledao par minuta, podelio neki savet ili se našalio sa nama. Dešavalo se i da uđe na teren, odigra koji minut, baci dribling, ali je retko hteo da da gol. Uglavnom je asistirao. Nama je učešće svetske zvezde tokom naše igre mnogo značilo. I uvek je nalazio vremena za to, čak i da ostane i duže porazgovara sa nama. Što o svojoj karijeri, što o klubovima u kojima je igrao, pa i u situaciji u svetskom fudbalu. Jednom su moji roditelji i on se našli kod komšije na slavi. Ćale mu slučajno kroz razgovor pomene da sam golman i gde igram. Tad su se prvi put i upoznali. Tad je igrao za Verder - piše autor tvita Miroslav Grandić.