Autor: Informer.rs

03.12.2022.

00:26

Foto: printscreen

Sport

BOGDANOVIĆ brutalno odgovorio na NAPADE: Žena mi je rekla da nisam pogrešio, kritikovala me je zbog Piksija... To su žene koje ne razumeju fudbal

Bogdanoviću se nije svidelo što su u Dohi i Kataru supruge i devojke fudbalera, pa ga je deo javnosti napao, jer je, kako smatraju vređao žene.

- Pričali smo o fudbalu u kontekstu fudbala, priprema, šta treba našim fudbalerima, da li treba žene da idu... Ja sam u životu imao tri autoriteta.  Jedan pokojni otac, majka Nada i treći moja supruga. Sa njom se zabavljam od 4. januara 1989. godine u 12.30 minuta. Upoznali smo se na autobuskoj stanici Grbavica, ja sa treninga ona u zelenoj mont jakni. Za tri dana slavim 30 godina braka, a ako se računa zabavljanje - 34 godine smo zajedno - rekao je za RTS Rade i nastavio:

Određene supruge

- Pričali smo danas na tu temu, ona me je kritikovala kada sam analizirao utakmicu sa Kamerunom, zna koliko sam cenio i voleo, stvarno volim Piksija i poštujem. Ali na toj utakmici tako sam hteo da kažem. Ona smatra da nisam trebao, ali sam profesionalno obavio zadatak.

Informer

Rade Bogdanović

- U drugoj situaciji mi je rekla da ništa nisam pogrešio. Ja sam samo mogao da kažem određene supruge, ali nisam imao vremena, ovde je uvek stes... To je kontekst pričanja o utakmici, pripremama.. Hteo sam da kažem da je Veljko Paunović osvojio Svetsko prvenstvo  na Novom Zelandu jer je kvalitetan trener, čovek, i bio je daleko da bi mu dolazili u hotel razni ljudi. I dalje smatram da je reprezetanciji trebao mir, bolje da budu izolovani i da je tu FSS podbacio. 

Informer

Filip Kostić i Strahinja Pavlović

Deo javnosti je bivšeg fudbalera i komentatora optužio za mizoginiju.

- Zamislite da se bavim ženama, ja sa četiri žen živim, imam tri ćerke. Pričao sam u kontekstu fudbala. Pretpostavljam , ne pratim društvene mreže, imam posla, mislim da je to grupa žena koja se ne razume u fudbal i ne moraju. Ne znaju šta je sama utakmica, igra, priprema...

Bonus video