Autor: Informer.rs

03.12.2022.

01:55

Foto: Pedja Milosavljević

Sport

HRVATI I MEDIJI U REGIONU LIKUJU: "Orlovi" odleteli sa SP, slomljena im krila, fudbaleri potonuli, od "dajte Brazil da se igramo" do eliminacije

Hrvati likuju jer smo poslednji u grupi! Portal Index.hr ističe da je "Srbija nakon ludog raspleta ispala sa Svetskog prvenstva kao zadnja u grupi".

- Ni ova utakmica Srbije i Švajcarske nije prošla bez tenzija. U središtu sukoba ponovno su bili srpski fudbaleri i reprezentativci Švajcarske albanskog porekla. Džaka i Šaćiri koji je nakon gola ućutkao  srpske navijače koji su mu zviždali, a selektor  Srbije Dragan Stojković posle pogotka Srbije psovao je "majku šiptarsku" - piše Index.

Informer

 

Naslov ne Jutarnji.hr: "Srbija izgubila i ispala sa Svetskog prvenstva! Kamerun u finišu šokirao Brazilce". Pored toga portal prenosi kako su naši fudbaleri potonuli, te pominju psovku Stojkoviča posle pogotka.

"24sata.hr" ističe da su "Orlovi odleteli sa Svetskog prvenstva: Švajcarska izborila prolazak nakon sjajne utakmice". "Večernji.hr" konstatuje da je "Srbija porazom od Švajcarske ispala sa Svetskog prvenstva, a da je Brazil osvojio grupu i smeši im se u četvrtfinalu".

Informer

 

Portal klix.ba u Bosni i Hercegovini navodi  da je ovo bio najbolji meč Mundijala: "Švajcarska pobedila Srbiju (3:2) u najboljem meču SP-a i poslala je kući". "Avaz.ba" piše da su "orlovima slomljena krila: "Razočaravajući Mundijal za Srbiju: Od "dajte Brazil da se igramo" do eliminacije već u grupi". 

Informer

 

Crnogorske Vijesti kažu da "Srbija bez odbrane - Švajcarska ispratila Orlove iz Katara, Brazil pokazao da je ranjiv". "Cdm.me konstatuje: "Kraj za Orlove: Švajcarska eliminisala Srbiju i zakazala okršaj sa Portugalom u osminu finala".

Slovenački portal "24ur.si" prisetio se Rusije: "Švajcarska, kao leta 2018. godine, preko Srbije u osminu finala".

Bonus video