Autor: Informer.rs

03.12.2022.

07:29

Foto: Tanjug/AP

Sport

SRBIJA IMA DVA BIKA U NAPADU! Heroj ŠVAJCARSKE hvalio ORLOVE nakon trijumfa!

Veliku borbu vodili su Srbija i Švajcarska na stadionu 974 u Dohi. Nažalost, gol više završio je u mreži Vanje Milinkovića-Savića pa Sajdžije kao drugoplasirane nastavljaju takmičenje na Mundijalu dok se Orlovi pognute glave vraćaju kući. 

Ostavila je Srbija bled utisak na Mundijalu, a posebno odbrana naše reprezentacije koja je previše puta poklekla na velikom takmičenju. Ipak, tako ne misli strelac drugog gola za Švajcarsku Bril Embolo koji je hvalio Orlove uprkos porazu u poslednjem kolu. 

Informer

- Tek kad sam zamenjen shvatio sam da imamo šansu da budemo prvi u grupi. To me je brutalno iznerviralo, jer smo mogli da postignemo četvrti ili peti gol. Mada, i ovako sam ponosan na tim. Bila je ovo rolerkoster vožnja. Svaka čast našim defanzivcima, odradili su izvanredan posao na ovoj utakmici. Nije lako kad naspram sebe imate dva bika koji nose sve pred sobom kao oluja - rekao je Bril Embolo nakon utakmice. 

Švajcarska je slavila sa 3:2 golovima Đerdana Šaćirija, Brila Embola i Rema Frojlera, dok su pogotke za našu reprezentaciju postigli Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović.