Autor: Informer.rs

03.12.2022.

10:45 >> 14:53

Foto: Predrag Milosavljević

Sport

DVOJICA BRAZILACA ZAVRŠILI MUNDIJAL! DOKTOR OTKRIO I NEJMAROVO STANJE!

Fudbaleri Brazila Gabrijel Žesus i Aleks Teles završili su učesće na Svetskom prvenstvu u Kataru zbog povreda koje su zadobili!

- Što se tiče Nejmara i Aleksa Sandra, imamo još 72 sata za sledeću utakmicu, računajmo na vreme koje ide u našu korist. Imamo još mogućnosti i sačekaćemo kako će proteći ovaj period. Još nisu počeli da rade na terenu sa loptom, to očekujemo danas i važno je kakva će biti njihova reakcija na povratak grupnim treninzima - rekao je Rodrigo Lasmar, lekar reprezentacije Brazila.

Informer

 

Prvoplasirani tim Grupe G će na narednom odmeriti snage sa Južnom korejom, a u naredna dva dana predviđeno je da Titeovi izabranici odrade još dva treninga. I dok se definitivna procena za Nejmara i Aleksa Sandra još iščekuje gotovo izvesno je da će se u konkurenciju vratiti Danilo.

- Danilo pokazuje značajan napredak. Odradio je intenzivan posao na terenu, već trenira sa loptom i oporavak teče u željenom ritmu. Očekivanja su da će normalno da trenira sa grupom, da vidimo kako će se osećati. Sve ide dobro i uvereni smo da će biti na raspolaganju za sledeću utakmicu- kazao je Lasmar.