Autor: Informer.rs

04.12.2022.

09:42

Foto: Predrag Milosavljević

Sport

SRBIJA JE OVO ČEKALA! Poznato kada se Piksi obraća naciji posle eliminacije Orlova!

Fudbalska reprezentacija Srbije  krenula je put Beograda nakon što je zavrpio takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru posle grupne faze.

U ponedeljak, 5. decembra Piksi će imati konferenciju za medije u 14 časova, a biće organizovana u Sportskom centru u Staroj Pazovi

Selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi istakao je odmah posle meča sa Švajcarskom da neće podneti ostavku.

Da li nastavljam? Naravno, u martu počinjemo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Hoćemo da se nađemo na tom takmičenju posle 24 godine. Biću daleko zadovoljniji ako mi svi igrači budu zdravi - rekao je Stojković.

Informer

 

Piksi je imao poruku za kritičare pred povratak u Beograd.

- A gde bi drugo, možda bi neki hteli da idem za Pariz, ali ne - izjavio je Stojković.

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je završila učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru, a ponovo nas je, kao pre četiri godine u Rusiji, kući poslala Švajcarska! "Orlovi" su u meču odluke za plasman u osminu finala Mundijala poraženi od "sajdžija" sa 3:2 (2:2) na stadionu "974" u Dohi.

Informer

 

Piksi je opet istakao da su povrede najviše uticale da njegov tim u Kataru osvoji samo bod u grupi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Od euforije i najava pred Mundijal da Srbija može do polufinala Svetskog prvenstva, došli smo do toga da su Nemačka, Urugvaj, Danska i Belgija,u grupi ispale sa turnira, dok se jedna Italij nije ni plasirala.

Bonus video