Autor: Informer.rs

04.12.2022.

13:34

Foto: printscreen

Sport

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Evo šta stoji iza debakla reprezentacije! Oni su krivi za sve

Navijači su ogorčeni, pto ne čudi  jer su njihovi ljubimci u Kataru savladali samo Kostariku, igrali nerešeno sa Španijom i izgubili od Japana.

Već na otvaranju su Nemci napravili frku, a sada su isplivali novi detalji skandala, koji su verovatno koštali "pancere" boljeg rezultata. S obzirom na to što je FIFA zabranila da se na mečevima nose kapitenske trake sa LGBT obeležjima pod pritiskom Katara, Nemci su stavili ruku na usta pred meč sa Japanom kada su se grupno slikali.

Informer

Popovratku u domovinu otkriveno je da su samo dva igrača želela da to urade!

- Samo su Manuel Nojer i Leon Gorecka insistirali da se napravi taj gest pre meča sa Japanom. Drugi igrači su želeli da kao i ostale reprezentacije ne urade ništa - prenosi "Das Erste". 

"Bild" takođe navodi da su Gorecka i Nojer naterali saigrače da stave ruku na usta pre meča sa Japanom, a da je samo Jozua Kimih bio saglasan da se to uradi, dok su ostali na kraju popustili pod pritiskom. 

Informer

 

Rade Bogdanović nije krio zadovoljstvo zbog elimiancije Nemačke sa Svetskog prvenstva.

 Sedam dana hleb, voda i posan grašak, ja ću svoje da ispoštujem. Mnogo mi je drago što su Švabe ispale, njihovu reprezentaciju baš ne volim. Dva meseca pred Mundijal su se bavili ljudskim pravima i organizacijom samo zato što nisu bili u priči kada su šeici delili pare. Čitao sam danas njihove medije, ustanovili su da nemaju kvalitet već samo dva klasna igrača. Kada njih nema, drago mi je - rekao je Rade Bogdanović.  

Bonus video