Autor: Informer.rs

06.12.2022.

23:17

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOVA RONALDOVA SRAMOTA! Saigrači SLAVE, on BESAN odlazi! (VIDEO)

Ostavio je Fernando Santoš Kristijana Ronalda na klupi za duel protiv Švajcarske, a taj potez ispostavio se kao genijala. Umesto njega na terenu je bio mladi napadač Benfike Gonsalo Ramoš koji je postigao het-trik i poveo Navigatore ka četvrtfinalu Mundijala. 

I dok su Portugalci slavili sa navijačima ubedljivu pobedu i plasman u narednu rundu, kapiten ekipe Kristijano Ronaldo otišao je sa terena. Čini se, besan zbog Santošove odluke da ga ne uvrsti u tim, a potom i činjenice da su Navigatori odigrali najbolji meč na prvenstvu upravo bez njega. 

Nema sumnje da će se u narednim danima pričati o novom, najblaže rečeno, skandaloznom potezu jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Ronaldo već mesecima ima problem sa disciplinom, slične ispade imao je i u Mančester junajtedu, a sve je platio otkazom pre desetak dana! 

Pravo je pitanje koliko prostora će Ronaldo dobiti u nastavku Mundijala budući da je Portugal potpuno razmotirao rivala, koji nije navian i to bez njega. Navigatore sada čeka četvrtfinale protiv Maroka.