Autor: Informer.rs

07.12.2022.

10:05

Foto: reuters

Sport

HAOS U SVLAČIONICI, PUCA PO ŠAVOVIMA U PORTUGALU! Ronaldova Georgina oplela po selektoru!

Selektor Fernando Santoš poslao je Kristijana Ronalda na klupu pred meč osmine finala, a to mu je zamerila i verenica jednog od najboljih fudblera svih vremena - Georgina Rodrigez. 

Kristijano je dobio tek dvadesetak minuta na terenu, pa je lepa Georgina bila besna na selektora i oglasila se na Instagramu.

Čestitamo Portugalu, 11 igrača pevalo je himnu i išlo ka ciljevima. Kakva šteta što nismo mogli da uživamo u najboljem igraču sveta tokom 90 minuta. Navijači ne prestaju da traže i uzvikuju njegovo ime. Nadam se da će Bog i vaš dragi prijatelj Fernando nastaviti ruku pod ruku i učiniti da to doživimo još jednu noć - napisala je Georgina.

Informer

 

Kristijano Ronaldo je do sada odigrao 195 mečeva za seniorsku selekciju Portugala i još 34 u mlađim kategorijama. U seniorskom timu postigao je 118 golova i po tome je svetski rekorder, a vodio je Portugalce do dva velika trofeja. Na Evropskom prvenstvu 2016. godine osvojili su titulu, a zatim su u sezoni 2018/19 bili najbolji u Ligi nacija.

Informer

 

Takođe, Kristijano je posle meča u osmini finala demantovao pisanje medija da će se preseliti u saudijski Al Nasr za 200 miliona evra po sezoni.

- Ne, ne, to definitivno nije istina...

Bonus video