Autor: Informer.rs

08.12.2022.

08:55

Foto: Tanjug

Sport

POBESNELI DŽAKA SE OBRUŠIO NA NOVINARE! Ako postaviš sr**e pitanje...

On je prvo odbio da se posle meča ovrati direktno navijačima preko TV kanala, zaustavio se samo u miks zoni kako bi dao kratku izjavu za štampane medije i nekoliko portala.

Novinari su i te kako negodovali, logično jer je on kapiten, a tim je doživeo katastrofu, a posebno kada se saznalo da je "zapretio" jednom od novinara sa portala "20 minuta".

- Ovde sam da odgovaram na pitanja! Ako postaviš dobro pitanje, dobićeš odgovor. Ako pitaš neko sr**e, nećeš dobiti ništa -rekao je Džaka.

Informer

 

Kasnije se izvinio novinaru, rekavši kako je bio iznerviran zbog poraza.

- Nismo izgubili zbog sistema igre. Prva dva gola se po standardu ovog nivoa ne smeju primiti. Ali desilo se, i idemo kući. Bili smo spremni i verovali da možemo da izbacimo Portugal. Naravno da poraz boli, bez obzira da li je 0:1 ili 1:6, to nema veze, mi smo van turnira - rekao je Džaka.

Nakon Džakinog pojavljivanja u medijskoj zoni, odjednom se postavlja pitanje: „Da li je švajcarski kapiten pretio novinarima?“  Umesto „nećete ništa od mene“, novinari su tu izjavu protumačili kao „dobićete od mene“.

Informer

 

"20 minuta" dobija sada pitanja:

Informer

 

- Da li ste se osećali ugroženo? Jeste li se plašili?

Ne, "20 minuta" se nije plašio i nije se osećao ugroženo. Ipak, diskusija o pretnji stigla je do Džake dan nakon demoliranja od Portugala. Pozvao je "20 Minuta", uveravao ga nije pretio i izvinjavao se ako je tako ispalo. Džaka je naglasio:

- Rekao sam da nećete dobiti ništa! Bio sam emotivan! Poznaješ me dovoljno dobro posle svih ovih godina - pravao se Džaka!