Autor: Informer.rs

08.12.2022.

09:34

Foto: reuters

Sport

UZBUNA U ARGENTINI! Vezista Gaučosa pod upitnikom za Holandiju!

Vezista je bio u sastavu u prethodne četiri utakmice, ali je u sredu na treningu odradio samo zagrevanje, a onda otišao na terapiju zbog problema sa zadnjom ložom.

Videćemo da li će stići da zaleči povredu i nađe se na terenu od prvog minuta protiv Holandije u borbi za polufinale Svetskog prvenstva.

Informer

Rodrigo De Pol

Ima i dobrih vesti za navijače Gaučosa, a to je povratak Anhela Di Marije. Iskusni krilni napadač zbog povrede je propustio susret sa Australijom, ali je u prethodna tri igrao od početka.

Argentinci su otvorili Mundijal šokantnim porazom od Saudijske Arabije (1:2), a onda su vezali tri pobede - Meksiko (2:0), Poljska (2:0), Australija (2:1) - i plasirali se u četvrtfinale u kom će u petak od 20 časova igrati protiv Holandije.

Informer

 

Najveći favorit za osvajanje Mundijala je Brazil, sa kvotom 3, dok bukmejkeri ne veruju mnogo u ekipu koju vodi iskusni Luj van Gal, pa otuda kvota na "lale" čak 17. Posle Brazila, najveće šanse se za trijumf daju se aktuelnim svetskim prvacima Francuzima (6), a s obzirom da ne mogu da se sastanu pre finala, moguće je lako da Brazilci i "trikolori" u završnoj predstavi u Dohi odlučuju o svetskom tronu u direktnom duelu.

Bonus video