Autor: Informer.rs

09.12.2022.

09:43

Foto: reuters

Sport

TOTALNI HAOS! Englezi oterali fudbalera sa Mundijala, procureli detalji!

Vajt nije odigrao niti jednu utakmicu tokom grupne faze, njegov Arsenal je stao iza njega. Ali, sada su se pojavile nove informacije. 

Defanzivac je u nekoliko navrata bio nepripremljen za taktičke postavke, nije imao uvida u svoje parametre sa treninga, a bio je i nezainteresovan kada kada se radio skauting za meč sa Sjedinjenim Američkim Državama. Engleski mediji pišu kako je Vajt u stvari udaljen iz reprezentacije zbog sukoba sa Stivom Holandom, pomoćnika selektora Gereta Saugejta.

Informer

 

Vajt je na Euru 2020. godine bio deo tima Engleske, pošto je zamenio povređenog Trenta Aleksander Arnolda. Ni tada nije odigrao ni minut na turniru, a ove sezone igra sjajno. Za Arsenal je uglavnom pokrivao mesto desnog beka i pomogao je "tobdžijama" da dođu do prvog mesta na tabeli.

Informer

 

Englezi ne brinu pred meč sa Francuskom u četvrtfinalu Mundijala. Na desnom beku su opcije Kjeran Tripije, Kajl Voker i Trent Aleksander Arnold, a na štoperu Hari Megvajer, Džon Stouns, Konor Koudi i Erik Dajer.

Vajt se neće vraćati u sastav Engleske, ali se jedan igrač vratio pošto je iz Engleske doleteo Rahim Sterling kome je tokom boravka u Kataru opljačkana kuća. On je odleteo za Britaniju, ali će biti na raspolaganju selektoru Sautgejtu za meč sa "trikolorima". 

Bonus video