Autor: Informer.rs

10.12.2022.

14:02

Foto: printscreen

Sport

KO LAŽE? Ronaldo ili Ten Hag?! Holanđanin otkrio svoju stranu priče!

Došlo je vreme da i Erik Ten Hag ispriča je svoju stranu priče, koja je i te kako drugačija  od Ronaldove. Holanđanin tvrdi da je želeo da Portugalac ostane na Old Trafordu, dok Portugalac priča drugačije!

- Mislim da klub nije mogao da prihvati taj intervju. Znao je i on, kada je napravio taj korak, da će biti posledica! Većinu sam video, ali ne sve. Nakon toga je bilo sasvim jasno da mora da ide -rekao je Erik Ten Hag!

Informer

 

Nepunih nedelju dana posle Ronaldovog intervjua Mančester junajted je raskinuo ugovor sa Portugalcem.

- Sve je bilo sasvim jasno, Ričard Arnold, Džon Martou i ja smo doneli odluku. Da bi klub bio uspešan, mora da funkcioniše tako da su svi ljudi koji donose odluke na jednoj strani i podržavaju jedni druge! Sve sam radio pošteno, otvoreno i transparentno. Razgovarali smo o mojoj viziji, tako da nemam problem da razgovaram sa njim. Nije da bih mu nešto posebno rekao - ističe Holanđanin i tvrdi da je insistirao na Ronaldovom ostanku u klubu:

Informer

 

- Želeo sam da ostane od prvog trenutka, ali on je želeo da ode. Kada igrač ne želi definitivno da bude u klubu, onda mora da ode. Želimo da kreiramo novu budućnost Mančester junajteda, a on nije hteo da bude njen deo. Ronaldo je bio deo procesa, ali je izabrao da krene drugim putem. Više bih voleo da je drugačije, jer sam želeo da radim sa njim. Idemo dalje! Učinio sam sve da bude deo tima, jer cenim njegove kvalitete. Želeli smo da bude deo našeg projekta i da doprinese Mančester junajtedu, sjajan je igrač. On je mnogo toga uradio, ali to je prošlost i moramo da gledamo u budućnost. Neću da trošim energiju na to. Znam da pitanja oko Kristijana okupiraju pažnju celog sveta, ali ne mislim da je svlačionica ometena. Volim da radim sa igračima svetske klase. Znam da mogu da naprave razliku, pa zato želite takve igrače u svojoj svalčionici. Nismo bili na istoj talasnoj dužini, desilo se ono što se desilo...- zaključio je Erik Ten Hag!