Autor: Informer.rs

12.12.2022.

23:01

Foto: Tanjug/AP

Sport

JUNAK HRVATSKE U OBLACIMA, A ONDA HLADAN TUŠ! Odličan golman, ali ga NE ŽELIMO!

Redaju se pohvale za Livakovića, koji je tokom celog turnira pružao sjajne partije i svojim odbranama Hrvatsku otisnuo u polufinale, a ne bi bilo čudno da golman zagrebačkog Dinama bude heroj i sutra.

Nedavno su medji objavili da je Livaković primarni cilj Bajerna, a sada kada se na skijanju povredio prvi golman Manuel Nojer. No, brzo je Oliver Kan, izvršni direktor njemačkog velikana, demantovao da žele da dovedu Livakovića.

Informer

Oliver Kan

- Čovek koji je zaustavio Brazil za mene će uvek biti heroj. Veoma je lično od 2002. godine“, našalio se Nemac, podsetivši se da je on primio dva gola u finalu SP-a 2002. godine protiv Brazila.

- Brazilci su previše obraćali pažnju na spoljašnjost, ali se pokazalo da ovaj svetli i sjajni premaz može da pukne u najneočekivanijem trenutku. I to je to, gotovo je. Hrvati su vrlo kompetentan i uvežban tim. Može da pobedi Argentinu. I naravno Livaković je za svaku pohvalu. Takav golman mora da igra za vrhunski klub. Ne sumnjam da će tako biti i u novoj sezoni. Ali istovremeno, nije u našoj zoni interesovanja - rekao je Kahn.