Autor: Informer.rs

13.12.2022.

10:25

Foto: reuters

Sport

HRVAT RAZBESNEO MESIJA! Argentinac mu neće oprostiti ove reči!

"Klarin" citira Dalićeve reči pred meč, kada je hvalio Lionela Mesija, ali dodao da kapiten Argentine ne učestvuje previše u odbrani tima, što je razbesnelo Argentince.

Ne trči mnogo, ne trči ni za loptom. On čeka loptu sa svom snagom i energijom. On ne učestvuje u obrani i ne smemo da mu dozvolimo da primi loptu, jer tada može da nam nanese najviše štete, s obzirom na to da je najbolji igrač na svetu u poslednjih 10 godina - rekao je Dalić.

Informer

 

Argentinci su ove izjave povezali  s kritikama kojima je Van Gal navodno uznervirao Mesija. Na kraju utakmice Argentine i Holandije došlo je do frke pa su neki argentinski igrači imali šta da kažu rivalima. Klarin tvrdi da su Mesija ove reči naljutile. 

- On je igrač koji može da odluči utakmicu u individualnoj akciji. U polufinalu 2014. igrali smo protiv Argentine, koja nije dotaknula loptu, a mi smo izgubili na penale. Sad želimo osvetu - rekao je Van Gal uoči četvrtfinala Svetskog prvenstva.

Mesi je u toj utakmici sjajno asistirao  Molini, a potom i pogodio iz penala. Gol je proslavio tako što je posleo jasnu poruku klupi Holanđana.

Bonus video