Autor: Informer.rs

13.12.2022.

14:50 >> 15:07

Foto: Tanjug/AP

Sport

SVI SU GA ZABORAVILI, A ON JEDVA PREŽIVEO! BIo je HEROJ pobede, pa išao na TRI OPERACIJE, slomio rebro...

Prvih dana na Mundijalu u Kataru videli smo brojne sudare i teške povrede, ali ono što se desilo Jašaru Al Šaraniju niko nije mogao da nadmaši. Reprezentativac Saudijske Arabije doživeo je tešku povredu glave na meču protiv Argentine zbog koje je morao da propusti ostatak turnira.

Ipak, to je za Al Šaranija bio manji problem u odnosu na to kakav je pakao proživeo nakon utakmice. Na njega je naleteo golman, udario ga kolenom, a reprezentativac Saudijse Arabije na nosilima je iznesen sa terena. 

Od utakmice je prošlo nekoliko sedmica i mnogi su već zaboravili Al Šaranija i njegovu povredu. Međutim, predsednik Fudbalskog saveza Saudijske Arabije Jaser Al Mišehal sada je otkrio šta se desilo sa defanzivcem nakon stravične povrede. 

Informer

- Hvala Bogu Al Šarani je dobro. Imao je nekoliko povreda. Nije u pitanju bila samo povreda glave već je povredio i rebra, a imao je i strašnu povredu pankreasa nakon tog sudara. Hvala Bogu sada je dobro. Imao je tri operacije i trenutno se oporavlja kod kuće. Nismo sigurni kada će moći da se vrati na teren - rekao je prvi čovek Fudbalskog saveza Saudijske Arabije. 

Ispostavilo se da Al Šarani nije dobio samo povrede glave već je stradao i ostatak tela. Zbog zadobijenih povreda morao je na tri operacije. Spekulisalo se i da će morati u prevremenu penziju, ali od toga nema ništa. Sada je otpušten kući, a uskoro se očekuje da će početi sa laganim treninzima.