Autor: Informer.rs

14.12.2022.

07:50

Foto:

Sport

ANA RAJKOVIĆ OTKRILA KO JE POKRENUO PRIČE O AFERAMA! Sada me mole da ćutim i zaboravim!

Ana Rajković uživa u skladnom braku sa golmanom Majorke i reprezentacije Srbije, a nakon informacija koje su na društvenim mrežama podigle pravu buru, oglasila se i otkrila da zna od koga su zlobne priče potekle!

- Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučilče da mi pored takvih prijateljica neprijatelji nisu potrebni! Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti! Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila - poručila je Ana Rajković za Story.

Informer

 

Rajkovićeva lepša polovina je upitana šta misli da je razlog pokretanja takve priče-

- Većina će reći i misliti da je to prikrivanje loših rezultata i traženje žrtvenog jarca, ali nažalost, ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljaju i zlobi prema drugim ljudima! Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim sve, ali moj karakter to ne dozvoljava- jasna je Ana Rajković!

Vlahović sve demantovao

Nije krio na Mundijalu ni Dušan Vlahović koliko je izrevoltiran pričama koje kruže!

- Moram da reagujem jer se radi o mom imenu! To što svi vidimo i čitamo su ozbiljne gluposti i nebuloze! To rade zli i pakosni!  Braniću se i zakonski i pravno, ovo nije prvi put da se dešava! Umesto da nas svi podržavaju, oni koji ništa uradili u svojim životima na mom imenu sigurno neće skupljati poene!  

U svoj toj priči oko afera, lepa brineta je imala i stres vezan za lečenje sina Tadije!

- Dobili smo na hiljade i hiljade prelepih poruka podrške, koje su umele i da me rasplaču! 

Posle svega, Ana je imala jednu poruku za hejtere koji žele da joj unište brak.

- Biću iskrena, nema tu neke većine, samo par žena koje za sada ne želim da imenujem- rekla je Ana i dodala:

Informer

 

- Većina ljudi nam je slala poruke podrške jer niko normalan ne može da poveruje u lažnu priču za koju ne postoji ni jedan jedini dokaz! Gradili smo naš odnos poverenjem i ljubavlju godinama - zaključila je Ana Rajković.