14.12.2022.

14:23

Foto: AdmiralBet

Sport

VREME ISTIČE – POKUPITE DUPLO VEĆI BONUS DOBRODOŠLICE U ADMIRALBET-U

Svetsko prvenstvo u fudbalu odbrojava sitno, ostalo je još samo 4 dana do kraja. Večeras će biti odigrana druga polufinalna utakmica između reprezentacija Francuske i Maroka, na stadionu “El Bajt”.

Ukoliko niste do sada, preuzmite danas duplo veći bonus dobrodošlice u AdmiralBet-u i iskoristite ga da podržite vašeg favorita u večerešnjem duelu na Mundijalu.

Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete vaš nalog na AdmiralBet sajtu ili aplikaciji i odmah nakon toga će vam stići 2000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita.

Dobijena bonus sredtsva, svi novi igrači mogu da iskoriste po sopstvenom izboru - za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Pa tako, ukoliko već danas odigrate tiket i želite da prekratite vreme do večerašnje polufinalne utakmice na Mundijalu, bonus možete da iskoristite i na nekom od onlajn slotova. Pored najšire sportske ponude i najboljih kvota, na novoj AdmiralBet aplikaciji čeka vas i preko 1500 igara vrhunskih slot provajdera, među kojima su od nedavno i Habanero slotovi.

Da podsetimo, sinoć su u prvom polufinalu fudbaleri Argentine pobedili selekciju Hrvatske sa 3:0 i tako se plasirali u finale Mundijala. Francuzi su u četvrtfinalu pobedili selekciju Engleske rezultatom 2:1, dok su Marokanci bili bolji od reprezentacije Portugala rezultatom 1:0, tako da nas večeras čeka vrlo zanimljiva utakmica.

Ne propustite ovu sjajnu mundijalsku ponudu AdmiralBet-a i uz duplo veći bonus dobrodošlice, koji je AdmiralBet pripremio za sve nove igrače, podržite vaše favorite u drugom polufinalu jer nas večeras čeka vrlo zanimljiva utakmica u Kataru.

Ukoliko pratite utakmice iz kafića, predlažemo da večeras svratite do najbližeg AdmiralBet lokala gde uz odigrani tiket dobijate piće gratis a možete da osvojite i Carlsberg majicu, u akcijama koje traju sve do kraja Mundijala.

Upozorenje:

U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.