Autor: Informer.rs

17.12.2022.

02:11

Foto: Foto: AP

Sport

UPERIO PIŠTOLJ U MIHU I PUCAO MU U NOGE! "NEEE BINOOO" Ovako je hteo da uplaši velikog prijatelja!

Siniša Mihajlović preminuo je posle nekoliko godina velike borbe sa leukemijom. Ceo svet je u šoku! Posle tri ciklusa hemoterapije bio je podvrgnut transplataciji koštane srži. Početkom leta je proveo mesec dana u bolnici, koju je napustio u julu, ali mu se nedavno stanje opet pogoršalo. Nažalost, Miha nije uspeo da dobije bitku protiv ovog protivnika.

O Sinišinom životu može da se snimi film, a Binić je otkrio pre nekoliko meseci zanimljive detalje. Jednog dana došao na ideju da preplaši Mihajlovića.

- Jednom sam rešio da ga iznenadim. Stavio sam pištolj u sobu sa ćorcima i ulazim dok je ležao. Rekao sam mu "Ti cinkarošu jedan" i pucao. On je ležao na krevetu i rekao "Ne, Bino!" i kako je puklo u onom dimu, on je skupio noge i mrdao prstima da vidi da li je ranjen. Pa gleda čaršaf, ćebe, pa mene, ništa mu nije bilo – prisetio se Binić i otkrio da se Siniša plašio Ljupka Petrovića.

Informer

Dragiša Binić

-On je kao klinac drhtao od Ljupka. Drhtao je. Znaš kako, dete iz Borovog sela, znao je da igra bilijar i igrao ga je strašno. Nema šanse da ga pobediš. U mom kraju je onda bio popularan stoni tenis, u njegovoj generaciji ovo drugo.

Jedna od glavnih karakteristika Mihajlovića jesu tačnost i preciznost.

-Miha je kao prvo bio tačan. Da on zakasni da dođemo u sobu da spavamo? Ne, on dođe pola sata ranije, kupi novine, legne… Mene je ta njegova tačnost i nervirala, a bili smo cimeri.

Bonsu video