Autor: Informer.rs

15.12.2022.

14:28

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Sport

SINIŠA JE U BOLNICI, BUDAN, UPLAKAN ZBOG PORODICE... Srceparajuća ispovest Mihinih prijatelja: Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina

Stanje srpskog fudbalera i trenera, koji već tri godine vodi žestoku bitku sa akutnom leukemijom, trenutno je prilično loše, potvrdili su i njegovi bliski prijatelji. 

Miha nije u komi

Miha je u bolnici, svestan teške situacije, uplakan zbog porodice.

Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče, prekjuče i nakjuče, ali je i dalje u Božjim rukama - prenosi Sportal reči Mihinih prijatelja, koji su želeli da ostanu anonimni.

Informer

 

- Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina. Takva je bolest. On je toga svestan, toga je svesna i njegova porodica. 

Mihajloviću je akutna leukemija prvi put dijagnostikovana u leto 2019. godine. U više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao i ostao bez kose. Srpski as je za to vreme prošao kroz tri ciklusa hemioterapija, a odrađena mu je i transplantacija koštane srži.

Informer

Siniša Mihajlović

Tokom epidemije korone preležao je i opaki virus, a ubrzo se potpuno vratio treninzima i obavezama u Bolonji. Postao je i  deda, pošto je njegova ćerka Virdžinija dobila devojčicu Violante sa fudbalerom Alesandrom Voglaćiom. Nažalost, krajem februara ove godine, tokom utakmice sa Salernitanom u Seriji A, ponovo je osetio simptome bolesti. Miha je posle nekoliko dana potvrdio da mu se leukemija vratila, posle čega su italijanski mediji saznali i da je imao "medicinsku intervenciju koja nije bila beznačajna. Usledilo je novi ciklus lečenja, Miha je napustio bolnici tokom leta i delovalo je da se oporavlja. Posle raskida saradnje sa Bolonjom posvetio se samo sebi, nažalost, situacija se pogoršala poslednjih nekoliko nedelja, sada mu se lekari bore za život.

Bonus video