Autor: Informer.rs

16.12.2022.

23:36

Foto: reuters

Sport

HRVATI OSAKAĆENI IDU PO BRONZU! Dalić bez ČETVORICE napada Maroko!

Ispred Vatrenih još je utakmica za treće mesto protiv Maroka u subotu, a potom svečani doček u Zagrebu u nedelju, prenela je Hina. Poslednji hrvatski trening u Dohi propustili su Josip Juranović, Marcelo Brozović, Joško Gvardiol i Dejan Lovren.

Vlašić je ostao u hotelu jer ima virozu, dok su Brozović, Juranović i Lovren radili u teretani po posebnom programu.

- Sledi nam sedma utakmica, igrali smo i dva produžetka, umorili smo se. Imamo nekih sitnica zbog povreda, Juranović, Brozović, Gvardiol. Moramo biti oprezni. Želeo bi da igrači budu pošteni i da prijave da li imaju problema, svi bi hteli da igraju, ali moraćemo dobro da odvagamo da nam se ne dogodi da uđemo sa igračima koji imaju probleme, pa da ih moramo menjati - poručio je selektor Dalić.

Informer

Selektor je na konferenciji za novinare istakao kako bi u sastav mogao da uskoči Josip Stanišić umesto Juranovića.

- Stanišić je naša budućnost i imao je nekoliko zapaženih nastupa za Hrvatsku. Ne igra puno u Bajernu, ali kad treniraš sa takvim igračima, tvoj kvalitet raste. Moguće da sutra vidimo duel klupskih saigrača, Mazraouija i Stanišića - rekao je Dalić.

Zavisno o situaciji sa štoperima, priliku bi mogao dobiti Josip Šutalo. Za Stanišića i Šutala bio bi to debi na Svetskom prvenstvu.