Autor: Informer.rs

18.12.2022.

06:58

Foto: printscreen

Sport

SVAKA ČAST! Pogledajte kako su se navijači Napolija oprostili od Mihajlovića! (VIDEO)

Miha je u Italiji proveo najveći deo karijere i života, a u ponedeljak će biti sahranjen u Rimu. Tri i po godine se naša legenda borila protiv opake boelsti, dva puta je pobeđivao, uzvraćao udrac, borio se, ali je na kraju ostao bez snage i leukemija je nažalost dobila utakmicu.

Od Mihe su se oprostili porodica, prijatelji, klubovi gde je igrao, brojni rivali i njihovi navijačo. Od Siniše su se oprostili i Napolitanci.

Veliki Mihin rival tokom karijere, odao počast u čast legendarnog Srbina. Pre prijateljskog meča između Napolija i Viljareala na stadionu Dijego Armando Maradona u Napulju, koji je španski klub dobio sa 3:2, u čast Mihe održan je minut ćutanja, a u tom momentu su ultrasi Napolija istakli dirljiv oproštajni transparent.

- Ponosan i odan. Zbogom Siniša, hrabri rivalu - poručili su Napolitanci u poruci za Mihajlovića.

Sahrana Siniše Mihajlovića biće u ponedeljak u Rimu, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova, a očekuje se ogroman broj ljudi koji će iz celog sveta doći da odaju počast velikanu fudbalske igre.

Kako prenose italijanski mediji, opšina Rim radi na pripremi grobnog mesta na groblju "Kampidoljo" gde će počivati proslavljeni fudbaler.

Bonus video