Autor: Informer.rs

18.12.2022.

07:21

Foto: AP foto

Sport

ALBANAC SLOMLJEN! Nema više Siniše, Džemaili ostao bez reči!

Od Siniše Mihajlovića su se potresnim rečima oprostili njegova supruga, ćerke, sinovi, fudbaleri, među kojima i Blerim Džemaili, nekadašnji igrač Bolonje. 

- Nemam reči! Uvek ću te pamtiti kao jednog od najvažnijih u mojoj fudbalskoj karijeri. Mister, hvala! Počivaj u miru - poručio je Džemaili, nekadašnji reprezentativac  Švajcarske.

Blerim Džžemaili, poreklom je Albanac iz Tetova, slomio se sada , koa i kada je saznao da Siniša ima leukemiju. 

- Trener će dobiti ovu bitku i za nas takođe, jer smo ovde svi kao porodica. Niko ovo nije očekivao, ali svi smo uz Mihajlovića. On je svima nama kao otac, i zato ćemo se boriti za njega kao što se i on bori za nas - rekao je pre tri godine Džemaili.

- Ono što nam je on pružio poslednjih šest meseci retko koji trener može, i to za tako kratak period. Znamo kakva je osoba u pitanju, koliko je jak i sada ćemo mi pokušati njemu da prenesemo našu snagu i energiju. Jedva čekamo da nam se vrati.

Informer

Blerim Džemaili

Sahrana Siniše Mihajlovića biće u ponedeljak u Rimu, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova, a očekuje se ogroman broj ljudi koji će iz celog sveta doći da odaju počast velikanu fudbalske igre.

Bonus video