Autor: Informer.rs

18.12.2022.

08:14

Foto: Starsportphoto

Sport

KAPA DOLE! Siniša Mihajlović dobio ogroman mural u Podgorici! (FOTO)

Sjajan gest napravili su Podgoričani. Glavni grad Crne Gore dostojno se oprostio od velikana srpskog fudbala.

Na zgradi u kvartu Baston koji se nalazi nadomak centra grada osvanuo je mural sa likom prerano preminulog Mihe.


Fudbalski svet potresen posle smrti  Siniše Mihajlovića. Odreda su se od legendarnog asa opraštale fudbalske legende, one sa kojima je delio svlačionicu, ali i oni protiv kojih je vodio bitke, porodica, prijatelji, navijači....

Siniša se tri i po godine borio protiv leukemije. Dobio je dve bitke, svi su se nadali da će nokautirati bolest. Nažalost, u poslednjih nekoliko nedelja došlo je do pogoršanja i njegovo telo više nije moglo da se bori. Sahrana će biti održana u ponedeljak u Rimu, dok će komemoracije biti u njegovim bivšim klubovima Crvenoj zvezdi i Vojvodini.

Poslednje dane popularni "bombarder iz Borova Sela" proveo je u komi, a uz njega su bili članovi porodice i kum Miroslav Tanjga.

Informer

 

- Poslednjih dana Siniša Mihajlović bio je u komi. Pored njega su bili supruga i deca, a s njim u sobi ležao je i njegov kum Miroslav Tanjga - ispričao je izvor blizak porodici Mihajlović.

Borbu sa akutnom leukemijom Mihajlović je započeo sredinom 2019. godine, a preživeo je zahvaljujući operaciji koštane srži i anonimnom donoru iz Sjedinjenih Američkih Država.
Poslednju bitku sa opakom bolešću počeo je u martu ove godine. Nažalost, nije više imao snage i bolest je pobedila.

Bonus video