Autor: Informer.rs

18.12.2022.

09:27

Foto: printscreen

Sport

OPAAAAAA... Snimak Siniše Mihajlović koji niste videli (VIDEO)

 

Leukemija sa kojom se Mihajlović borio od 2019. godine ponovo se vratila, nažalost ovoga puta nije imao snage da joj uzvrati udarac, preminuo je u bolnici u Rimu.

Mihajlović je ostavio neizbrisiv trag u istoriji svetskog fudbala. Pamtiće se njegova levica i  čuvenu meč polufinala Kupa evropskih šampiona protiv Bajerna kada je Zvezda izborila veliko finale. 

Na društvenim mrežam pojavio se retko viđeni snimak posle legendarnog meča. Igrači su uleteli u svlačionicu, a na snimku se na početki vidi nasmejani Siniša koji ulazi u svlačionicu sa slavljenički podignutim rukama i uzvikuje "opa“.

Borbu sa akutnom leukemijom Mihajlović je započeo sredinom 2019. godine, a preživeo je zahvaljujući operaciji koštane srži i anonimnom donoru iz Sjedinjenih Američkih Država. Poslednju bitku sa opakom bolešću počeo je u martu ove godine.

Nažalost, nije više imao snage i bolest je pobedila. Poslednje dane popularni "bombarder iz Borova Sela" proveo je u komi, a uz njega su bili članovi porodice i kum Miroslav Tanjga.

Sahrana Siniše Mihajlovića biće u ponedeljak u Rimu, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova, a očekuje se ogroman broj ljudi koji će iz celog sveta doći da odaju počast velikanu fudbalske igre.

Bonus video