Autor: Informer.rs

18.12.2022.

14:27

Foto: printscreen

Sport

IZNELI SU MIHIN KOVČEG, TRENUTAK KOJI KIDA DUŠU! Ovo najviše boli, ćerka Viktorija jedva stoji na nogama! Zastava Srbije preko kovčega... (VIDEO/FOTO)

Rim se oprašta od legendarnog bombardera, a pojavio se snimak trenutka kada kovčeg nose u opštinu.

Supruga Arijana i ćerka Viktorija slomile su se i zaplakale kada su izneli kovčeg iz automobila. Mogu se videti i policajci kako salutiraju.

Građani u rimskoj opštini Kampidoljo u tišini prolaze pored Sinišinog kovčega, kraj kojeg stoji i ožlošćena porodica proslavljenog asa. Na kovčegu su obeležja fudbalskog kluba Lacija i Rome, dva rimska kluba za koje je Siniša nastupao. Ali, i zastava Srbije.

Informer

 

Navijači si dolazili i opraštali se od Siniše i ostavljali pored kovčega dresove i šalove klubova... Stigao je i prvi čovek Lacija, koji je Arijani poklonio dres ... Vićenco Montela bio je vidno potresen.

- Poznajem Arijanu i njenu porodicu 25 godina. Ovo je težak dan, Siniša je bio veliki borac. Svi su ga voleli, pre svega kao čoveka! - kazao je Montela!

Informer

 

Smrt Siniše Mihajlovića potresla je celu planetu, posebno Srbiju i Italijuje teško pogodila čitavu planetu i to u doslovnom značenju. Fudbalska legenda je ovaj svet napustila u 53. godini posle borbe sa leukemijom, iz koje nije izašao kao pobednik.

Informer

 

Siniša Mihajlović će biti sahranjen u Rimu gde je nosio dres i Lacija.  Sahrana će biti u ponedeljak, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova.

Bonus video