Autor: Informer.rs

18.12.2022.

21:42

Foto: Tanjug/AP

Sport

MESI DONEO ODLUKU! Argentinci u TRANSU - ostaje u REPREZENTACIJI!

Nije išlo Lionela Mesija tokom više od decenije u reprezentaciji Argentine. Mnogi su očekivali povlačenje nakon kraha u Rusiji, ali do toga nije došlo. Leo nije odustao već je sa Gaučosima nastavio još jače i u tandemu sa Lionelom Skalonijem osvojio dva trofeja. 

Argentina je 2019. godine osvojila Kopa Ameriku, a danas su u Kataru postali šampioni sveta. Po treći put Gaučosi su osvojili trofej Žila Rimea, a glavni "krivac" za to Lionel Mesi nakon meča nije mogao da obuzda emocije. 

Informer

- Jasno je da sam želeo da sa ovim osvojenim trofejem stavim tačku na karijeru. Ovo su moje poslednje igračke godine i prelepo je što sam uspeo da ih zaokružim na ovaj način. Toliko sam želeo ovaj trofej, jednom sam rekao da će mi ga bog podariti, siguran sam biuo u to. Osetio sam da je to ovog puta, kao što se i desilo. Mnogo smo toga istrpeli, ali uspeli smo i sada je vreme da uživamo - rekao je Lionel Mesi. 

Nakon meča Argentinac je saopštio vesti koje je čitava Argentina želela da čuje! Ostaje član reprezentacije i u budućnosti. 

- Ne, nisam se povukao iz reprezentacije. Želim da nastavim da igram u dresu Argentine sada kao šampion sveta - jasan je bio Mesi!