Autor: Informer.rs

19.12.2022.

07:51

Foto: Tanjug / Dragan Stanković

Sport

ZANEMEO OD BOLA! Italijanski ministar dobio tragičnu vest o Mihi, umalo zaplakao! (VIDEO/FOTO)

Potresna scena zabeležena je na konferenciji za medije koju je držao Mateo Salvini, ministar za infrastrukturu.

Mateo Salvini bio je prijatelj Siniše Mijalović, a tokom konferencije koja je emitovana uživo, Salvini je u jednom trenutku na mobilnom telefonu dobio obaveštenje o Sinišinoj smrti.

- Oprostite mi, ali dok sam pričao, dobio sam veoma loše vesti - bio je Salvini vidno uzrujan. 

- Ne želim da poverujem. Srećan put Siniša, šampione na terenu i van njega. Odlazi prijatelj, jedna ozbiljna, dobra i velikodušna osoba, borac koji se nije plašio da kaže šta misli. Nikada. Odlazi otac, muž, deda, ostavljajući za sobom ogromno nasleđe naklonosti i ljubavi, počev od njegove divne porodice i svih ljudi u sportu. Mnogo ćeš nam nedostajati. Zaista, uvek ćeš biti sa nama - poručio je Salvini.

O prijateljstvu Mihajlovića i Salvinija puno se govorilo pre dve godine, kada je nap as podržao političara i njegovu kampanju pred lokalne izbore u oblasti Emilija-Romanja.

- Ima moj glas i nadam se da može da pobedi. Sreli smo se pre nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovek koji ono što obeća to i uradi - govorio je Mihajlović.

Siniša Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu. Sahrana će biti u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova.

Bonus video