Autor: Informer.rs

19.12.2022.

12:39

Foto: ATAIMAGES

Sport

SRPKINJA, MEDICINSKA SESTRA, BILA UZ SINIŠU DO KRAJA: Stavila sam pored njega ikonu Svetog Nikole

Mihalović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu u bazilici „Svete Marije, anđela i mučenika“. Ceo fubalski svet je u suzama, oprašta se od velikog fudbalera, prijatelja, oca...

Medicinska sestra Irena, Srpkinja koja radi u rimskoj bolnici "Paideja", otkrila je kako je vodila brigu o Siniši Mihajloviću sve do njegove smrti. Irena je u razgovoru za Novosti kratko opisala poslednje dane legendarnog srpskog fudbalera i trenera.

- Od kada je smešten u bolnicu bila sam uz njega, uz negu i poštovanje stavila sam pored njega ikonu Svetog Nikole. Bila sam uz njega i njegovu divnu porodicu do kraja - otkrila je ona u kratkom razgovoru.

Od Siniše se danas oprašta ceo fudbalski svet! Na sahrani u Rimu su predstavnici Zvezde Zvezdan Terzić i Svetozar Mijailović, Dragan Stojković Piksi, Dika Stojanović, Vladimir Jugović, Zoran Mirković,Sergej Milinković Savić i fudbaleri Lacija, fudbaleri Bolonje, Masimo Ferero i Klaudio Lotito, predsednici Sampdorije i Lacija, Danijele de Rosi, navijači Lacija...

Informer

Informer

 


Nekoliko hiljada ljudi oprostilo se od Siniše Mihajlovića u nedelju. Kovčeg sa telom slavnog srpskog fudbalera i trenera, koji je preminuo u petak posle borbe sa leukemijom, bio je izložen juče u sali opštine na čuvenom rimskom trgu Kampidoljo.

Bonus video