Autor: Informer.rs

19.12.2022.

15:26

Foto: Tanjug

Sport

MESAR JURIO MESIJA PO TERENU! Leo i navijači POBESNELI! Predsednik FIFA ga pustio! (VIDEO)

Uspela je Lionel Mesi iz četvrtog pokušaja da osvoji Svetsko prvenstvo u fudbalu. Argentina je posle boljeg izvođenja penala savladala Francusku i tako došla do treće titule na Mundijalima. Na tribinama je usledila žurka, mnogi navijači želeli su da utreče na teren, ali ih je obezbeđenje sprečilo. 

Ipak, postoje i oni koji su "preko veze" uspeli da siđu na teren, a među njima je i poznati turski kuvar Nusret Gočke. "Mesar" je poznat u svetu pod svojim nadimkom Salt Bae, slovi za glavnu internet senzaciju zbog načina na koji začinjava meso, a mnoge poznate ličnosti idu u njegov lanac restorana kako bi snimili njega. 

Među njima je i predsednik FIFA Đani Infantino. Salt Bae iskoristio je poznanstvo sa najmoćnijim čovekom u fudbalu, uspeo da dođe do terena, a potom i pojuri Lionela Mesija za fotografiju. Nije se to dopalo kapitenu Argentine, ali je iz pristojnosti učinio ustupak Salt Baeu. 

Navijači na društvenim mrežama "bljuju vatru" nakon što je Salt Bae podelio fotografije sa Mesijem budući da ostatak argentinskih pristalica nije imao takav "luksuz".