Autor: Informer.rs

20.12.2022.

08:38

Foto: printscreen

Sport

LUDNICA! A ŽURKA NA ULICAMA TEK POČELA! Buenos Ajres DOČEKUJE BOGOVE! Neviđene scene, LEO SA "BOGINJOM" izašao iz aviona, a onda... (VIDEO+FOTO)

Reprezentacija Argentine predvođena Lionelom Mesijem osvojila je naslov prvaka sveta pobedom nad Francuskom u finalu Svetskog prvenstva i podigla "Boginju" posle 36 godina čekanja.

Očekivano, navijači su odavno već na ulicama kako bi proslavili titulu prvaka sveta, a Gaučosii su još jednom pokazali koliko su ludi za fudbalom.

U Argentini su trenutno rani jutarnji sati. Nacionalni tim stigao je iz Katara oko 3 časa ujutro, ali to nije smetalo da im se priredi spektakularan doček.

Tako su na hiljade navijača dočekale Messija i društvo. Trofej je iz aviona izneo po mnogima najbolji fudbaler svih vremena uz crveni tepih za kompletan tim.

Ekipa se odmah popela na "kabrio" autobus. On je počeo da krstari ulicama Buenos Airesa na kojima je već ogroman broj navijača.

Apsolutno svi žele da pozdrave nove heroje argentinskog fudbala koji će zauvek ostati upisani u istoriju fudbala ove zemlje.

Zanimljivo, u Argentini je juče bio neradni dan zbog osvajanja titule, a iako nije zvaničan, niko ni danas neće ići na posao jer će na ulicama Buenos Ajresa biti istinsko ludilo zbog slavlja.