Autor: Informer.rs

20.12.2022.

12:00

Foto: reuters

Sport

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Zbog ovoga je puklo u reprezentaciji na Svetskog prvenstvu!

Kapiten "trikolora" Ugo Loris i napadač Antoan Grizman navodno su tražili od selektora Didijea Dešana da u nacionalni tim ne vrati Karima Benzemu, tvrdi novinar Roman Molina.

Benzema je bio na spisku igrača za Svetsko prvenstvo u Kataru, ali se povredio uoči početka takmičenja, pa ga je  Dešan vratio u Francusku. Međutim, napadač Reala ostao na spisku francuskih reprezentativaca.

Informer

 

Benzema je uspeo u međuvremenu da se oporavi, ali je selektor Francuske odlučio da ga ne vrati u nacionalni tim za nokaut fazu Mundijala.

Francuska je poražena u finalu od Argentine posle boljeg izvođenja penala, a Benzema je dan kasnije saopštio da više neće igrati za "trikolore".

Informer

 

- Grizman i Loris su bili srećni kada se Benzema povredio. Oni su bili srećni što odlazi iz Dohe, jer nikada nisu prihvatili njegov povratak u nacionalni tim. Oni su se uplašili, jer im je bio ugrožen status vođa tima - tvrdi Molina.

Informer

 

Benzema nije igrao za reprezentaciju više od pet godina pošto je bio umešan u skandal oko ucenjivanja saigrača Matjea Valbuene.

Bonus video