Autor: Informer.rs

20.12.2022.

17:45

Foto: reuters

Sport

"BOMBA" SA OSTRVA - VLAHOVIĆ NA PRAGU ARSENALA! Srbin stiže u Premijer ligu!?

Nekoliko dana nije bilo "buke" oko Dušana Vlahovića, ali danas su britanski i italijanski mediji izneli nove detalje. Sportski direktor Arsenala Edu Gaspar ponovo je "zagrizao" za srpskog napadača i pokušaće već u januaru da ga dovede na Emirate. 

Vlahović je bio meta Arsenala i prethodne zime kada je odlučio da pojača Juventus. Ipak, interesovanje Topdžija nije spalo od tada, naprotiv, dobre partije u Seriji A, Ligi šampiona, ali i dresu reprezentacije pokazale su londonskom gigantu da bi Dušan Vlahović bio pravo pojačanje za tim Mikela Artete. 

"Tutosport" prenosi da je Vlahović "pod budnim okom" Arsenala, a da sportski direktor Edu Gaspar trenutno "procenjuje" situaciju i spreman je da povuče potez. Topdžije se nadaju da bi nepovoljna situacija u taboru Juventusa usled istrage povodom malverzacija prethodne uprave mogla da im pomogne u pregovorima sa Starom damom. 

Informer

Svesni su u Arsenalu da im je potrebno pojačanje vrhunskog kalibra ukolko žele titulu u Premijer ligi. Na dobrom su putu budući da su prvi na tabeli, ali problem predstavlja povreda Gabrijela Žezusa. Brazilac se povredio na Svetskom prvenstvu u Kataru, operisao je koleno i biće van terena nekoliko meseci. Zbog toga, Edu Gaspar još više je zagrejan da dovede Vlahovića. 

Sa druge strane "Miror" prenosi da se u trku uključio i Mančester junajted koji očajnički želi pojačanje u napadu. Ipak, britanski mediji dodaju da he Vlahović navodno fokusiran na povratak u punu formu nakon pauze zbog povrede koja ga je sprečila da pokaže sav svoj kvalitet na Svetskom prvenstvu u Kataru.