Autor: Informer.rs

20.12.2022.

20:41

Foto: reuters

Sport

LUDAK... DIBU MARTINEZ NAPRAVIO NOVI SKANDAL! Golman ARGENTINE ponovo VREĐA Mbapea! (FOTO)

Slavlje u Buenos Ajresu povodom svetske titule traje od nedelje, a danas su u prestonici Argentinci dočekali svoje heroje. Pobednička parada krenula je sa aerodroma i pitanje je kada će se završiti budući da je preko sto hiljada navijača izašlo na ulice kako bi pozdravili nove svetske šampione. 

Glavna zvezda je, naravno, Lionel Mesi, ali je sjajnim intervencijama na Mundijalu simpatije navijača pokupio i Emilijano Martinez. Ipak, čini se da golman Argentine na sve načine pokušava da se zgadi ostatku sveta budući da je na dočeku napravio novi "skandal". 

Dibu je na proslavu poneo lutku bebe, a na nju nalepio lik Kilijana Mbapea, najboljeg francuskog fudbalera koji mu je dao tri gola u finalu. Martinez bebu nosi u naručju dok su navijači Argentine oduševljeni njegovim gestom, ostatak sveta ga osuđuje. 

Zanimljivo je da je pored Dibua u tom momentu bio Lionel Mesi koji će kroz desetak dana ponovo biti saigrač Kilijanu Mbapeu budući da obojica brane boje Pari Sen Žermena. Biće interesantan njihov prvi susret posle ove "prozivke", kao i "minuta ćutanja" u svlačionici Argentine za Kilijana.