Autor: Informer.rs

21.12.2022.

06:51

Foto: printscreen

Sport

LJUDI, OVO NIJE NORMALNO! Mesi jedva ušao u kuću! Navijači napravili žurku, policija ga jedva sprovela do garaže! (VIDEO)

Šampioni sveta, fudbaleri Argentine stigli su u domovinu, a u Buenos Ajresu ih je dočekalo nezapamćeno slavlje.

Fudbaleri su na kraju morali da prekinu žurku u otvorenom autobusu i zaputili se svojim kućama. Do takve odluke došlo se pošto je prosto bilo nemoguće da se slavljenički karavan domogne ciljne tačke. Posle šest sati vožnje i samo 15 pređenih kilometara, pošto ih je dočekalo 4.000.000 ljudi na ulicama glavnog grada, otvoreni autobus se, posle incidenta u kojem su navijači sa mosta skakali među igrače, zaputio ka lokaciji gde su helikopterima igrači sprovedeni do glavnog aerodroma. Odatle su svi otišli svojim kućama.

Kada je Mesi stigao u Rosario, sačekala ga je skoro ista scena. Lea i njegovu suprugu ispred kućesa sačekalo je ogroman broj navijači koji su napravili  žurku. Moralo je da reaguje obezbeđenje i policija, kako bi Leo mogao da uđe u kuću. Pošto se njegov automobil sjedva provlačio kroz masu, i sam uz pomoć policije uspeo je jedva da uđe u svoj dom.

Tokom slavlja na ulicama Buenos Ajresa autobus sa šampionima prolazio ispod jednog mosta, a jedan od navijača je uspeo da uskoči u njega, dok je drugi u pokušaju da se domogne Lionela Mesija i ekipe, pao u masu.Lekari su hitno reagovali, momak je pao sa prilično velike visine, a uz to je sigurno pao na nekoga iz mase.

Informer

 

Stigla je informacija da je mladić star 24 godine, nažalost, preminuo od teških povreda u bolnici, prenose argentinski mediji. 

Bonus video