Autor: Informer.rs

22.12.2022.

06:59

Foto: Starsportphoto

Sport

ČUVENI ARGENTINAC SE OPROSTIO OD SINIŠE: Miha je bio bolji šuter od Mesija!

Veron i Miha su zajedno igrali u Sampdoriji, Laciju i Interu, a popularni Veštac kaže da je Siniša bio najbolji šuter sa kojim je igrao, bolji čak od Lionela Mesija i Dijega Armanda Maradone.

Vrhunski šuter

Teško da će se ikad više roditi igrač koji može da postigne 90 odsto golova iz slobodnih udaraca. Sećanje na njega nikad neće biti tužno
Huan Sebastijan Veron

Čuveni vezista vest o smrti srpskog trenera primio je u Kataru, gde je bio na Svetskom prvenstvu. Tamo je u razgovoru sa novinarima ispričao kako će ga se sećati.

- Na Sinišu sam uvek gledao kao na snažnog čoveka, niko nije verovao da tako nešto može da mu se dogodi. A onda su stigle užasne vesti. Mnogo sam tužan, on je bio moj stariji brat. Ostajali smo zajedno posle treninga da vežbamo slobodne udarce. Takmičili smo se. Bio sam dobar, ali on je bio odličan. Igrao sam sa Maradonom i Mesijem, izvanrednim šuterima, ali Siniša je bio bolji od njih. Apsolutno najbolji - kaže Veron.


Bivši fudbaler kaže da će Mihajlovića pamtiti po najboljem.

- Teško da će se ikad više roditi igrač koji može da postigne 90 odsto golova iz slobodnih udaraca. Sećanje na njega nikad neće biti tužno. Taj osmeh, ta hrabrost, uvek pozitivan u teškim situacijama. To je ono što ću pamtiti. Kada pričam o njemu, trudiću se da se smejem, pamtiću ono najlepše - dodaje Veron.

Kaže i da se kod njegove porodice i prijatelja uvek raspitivao o stanju preminulog asa.

- Pričao sam sa Dejanom Stankovićem i Robertom Manćinijem, da vidim kako je. U poslednje vreme čuo sam se sa Arijanom, njegovom suprugom. Bio sam u Kataru kad se sve dogodilo, vest nas je zatekla. Zaneti, Milito, Kordoba - niko nije mogao da veruje - dodaje Veron.

Bonus video