Autor: Informer.rs

22.12.2022.

13:48

Foto: reuters

Sport

ŠTA GLEDAŠ? SKLONI SE BUDALO! Mesi ga izvređao, evo šta kaže Holanđanin posle frke u Kataru!

Argentina je postala šampion sveta, a prethodno je u četvrtfinalu pobedila  Holandiju nakon penala. Gaučosi su vodili sa 2:0 u ovoj utakmici, ali "lale" su u samoj završnici preko Veghorsta postigle dva gola i izborila produžetke, pa je odluka o pobedniku pala posle penala. 

Taj meč podigao je mnogo prašine, a ček je i Mesi bio nervozan, a nismo navikli da ga vidimo često u takvom izdanju.

On je tokom duela imao verbalne okršaje sa selektorom "lala" Lujom van Galom, kao i holandskim reprezentativcima. Dok je davao intervju posle meča, Vuta Veghorsta, strelca oba gola za Holandiju, nazvao je "udalom".

Informer

Vut Veghorst

- Šta je? Šta gledaš? Šta hoćeš? Skloni se tamo budalo -  ljutito je dobacivao Mesi napadaču "lala", koji kaže da je razočaran posle svega. 

- Svi su jednaki kada smo na terenu. Borili smo se i imali smo nekoliko trenutaka sa Mesijem tokom meča, što ga je možda iznenadilo. Mnogo ga poštujem, jedan je od najboljih ikada. Posle utakmice samo sam želeo da pokažem poštovanje Mesiju, ali to očigledno nije bilo jasno. Dobro, barem se sada saznalo za moje ime - rekao je Veghorst i dodao:

Informer

Lionel Mesi

- Samo sam hteo da se rukujem s njim, jer ga poštujem. Ali, odbio je da se pozdrav. Nije hteo da razgovara sa mnom. Moj španski nije baš dobar, ali je izgovorio reči nepoštovanja i to je me je baš razočaralo.

Bonus video