Autor: Informer.rs

22.12.2022.

17:40

Foto: reuters

Sport

RONALDO, TI LI SI? Opaa, prekinuo ćutanje, ali... NEMA REČI O MUNDIJALU! Oglasio se na Instagramu - KRISTIJANO UŽIVA! (FOTO)

Ronaldo se našao u centru pažnje nakon finalne utakmice između Argentine i Francuske jer je njegov najveći rival uspeo da osvoji Svetsko prvenstvo i čini se zauvek završi debatu oko toga ko je od njih dvojice bolji fudbaler.

Portugalac nije uspeo u dosadašnjoj karijeri da napravi takav podvig i mnogi smatraju da je Mundijal u Kataru bio njegova poslednja prilika da to ostvari.

Ronaldu neće baš u najlepšem sećanju da ostane turnir u Kataru jer je Portugal ispao već u četvrtfinalu, a pored toga on je izgubio u nokaut utakmicama status prvotimca što ga je posebno potreslo.

Informer

Nakon što je Argentina postala prvak sveta mnogi su počeli na društvenim mrežama da prozivaju Ronalda i tražili su od njega da se oglasi i čestita Mesiju na ovoj tituli, ali naravno to se nije desilo.

Ronaldo nije hteo da se oglašava na društvenim mrežama posle te utakmice i čekao je da se strasti smire.

Informer

Stori Kristijana Ronalda na Instagramu

Ipak, dojučerašnji igrač Mančester Junajteda konačno je prekinuo "'ćutanje" na društvenim mrežama i objavio je stori i mnogi su se nadali da će on biti vezan za Mundijal, ali - nije.

Ronaldo je pokazao da se punom parom sprema za drugi deo sezone i da želi da bude u što boljoj formi. Objavio je fotografiju posle treninga i izazvao veliku pažnju jer su mnogi danima čekali da se konačno oglasi.

Poznato je da je Ronaldo još uvek bez kluba nakon što je Mančester Junajted nedavno raskinuo saradnju s njim.

Kako stvari stoje njega ćemo u drugom delu sezone da gledamo u Saudijskoj Arabiji jer je navodno već dogovorio potpis neverovatno teškog ugovora s čelnicima Al-Nasra.