Autor: Informer.rs

25.12.2022.

12:44

Foto: printscreen

Sport

OVO NIJE DOBRO! Mitrović i Vlahović se još nisu oporavili od povrede!

Golgeter Fulama već duže vreme vuče povredu stopala, zbog čega nije mogao da pruži maksimum na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je Srbija završila takmičenje u grupi.

Ekipu sa "Krejven kotidža" očekuje nastavak takmičenja u Premijer ligi, a njihov menadžer Marko Silva otkrio je da je srpski as pod upitnikom za meč protiv Kristal palasa u ponedeljak, 26. decembra.

Informer

Aleksandar Mitrović



- Moram da kažem da Mitrović nije spreman. Pre Mundijala imao je problem sa povredom stopala. Potom je preskočio dve ligaške utakmice i zaigrao tri puta za Srbiju. Dajemo sve od sebe da ga osposobimo za meč sa Kristal palasom, ali ne teče sve kako treba - priznao je Silva.

S druge strane, Vlahović se nije oporavio od povrede prepone. Italijanska "Gazeta delo sport" piše da napadač Juventusa još nije počeo da trenira i igra pripremne mečeve za "staru damu". Srpski fudbaler je povredio preponu mesec dana uoči početka Mundijala, a ona ga je mučila i tokom mečeva u Kataru.

Informer

Dušan Vlahović



"Stara dama" će 30. decembra igrati prijateljski meč protiv Standarda iz Liježa, a trener torinske ekipe Masilimilijano Alegri potvrdio je da na njemu neće nastupiti srpski centarfor.

- Federiko Kjeza će biti spreman za tu utakmicu, videćemo da li će i Matija de Šiljo. Sigurno neće igrati Leonardo Bonući i Dušan Vlahović - izjavio je Alegri.

Bonus video