Autor: Informer.rs

28.12.2022.

16:47

Foto: printscreen Twitter

Sport

DIJEGO ME GLEDA SA NEBA! Slavi se u ROZARIJU! Mesi došao na ROĐENDAN - nastao HAOS! Leo ZAPEVAO sa NAVIJAČIMA! (VIDEO)

Odavno je Lionel Mesi heroj Argentinaca, ali je omaleni ofanzivac Pari Sen Žermena svetskom titulom u Kataru kupio besmrtnost. Dilema oko toga ko je bolji on ili Dijego Armando Maradona nikada neće biti rešena. Za tom debatom, čini se, nema ni potrebe što potvrđuju snimci iz Rozarija. 

Mesi je sa svojom porodicom došao u rodni grad gde je prisustvovao jednom rođendanu, a njegova pojava napravila je opštu pometnju. Leova nećaka punila je 15 godina, kada su okupljeni uočili kapitena Argentine na proslavi odmah su zapevali navijačku pesmu "Muchachos" posvećenu Mesiju i Maradoni. 

Radnja pesme je jednostavna, navijači se nadaju novoj tituli svetskog šampiona, a Dijego Maradona sa neba sve gleda i navija za Mesija.

- Momci, sada se opet nadamo; hoću da osvojemo treću titulu, hoću da budemo svetski šampioni; A Dijega možemo da vidimo kako sa neba navija za Lionela - glase stihovi pesme koju je i sam Lionel Mesi zapevao! 

Podsećamo, Mesi je pre desetak dana predvodio Argentinu do titule na Mundijalu u Kataru. Prve još od 1986. godine kada je u Meksiku planetu pokorio Dijego Armando Maradona sa svojim Gaučosima.