Autor: Informer.rs

04.01.2023.

23:08

Foto: Tanjug/AP

Sport

PEVCI RAZNELI KRISTAL PALAS! Kejn rešio LONDONSKI derbi! Forest slavio protiv Sautemptona!

Toplo-hladno sistem u Premijer ligi ove sezone je česta pojava što je večeras na Selhrst parku potvrdio Totenhem. Pevci su pre samo nekoliko dana doživeli šokantan poraz od Aston Vile, ali su danas u malom londonskom derbiju deklasirali Kristal Palas sa 0:4 (0:0). 

Palas je bio bolji rival u prvom poluvremenu, ali četa Patrika Vijere nije uspela da materijalizuje inicijativu. Stroga kazna stigla je već na startu drugog poluvrema kada je Hari Kejn u 48. minutu doneo prednost Pevcima, a samo nekoliko trenutaka kasnije već je bilo 2:0 - strelac ponovo Kejn. 

Informer

Do kraja meča u strelce su se upisali Met Doerti i Son Hjon Min pa je Kristal Palas doživeo težak poraz pred svojim navijačima. 

U istom terminu Aston Vila i Vulverhemton remizirali su u Birmingemu 1:1. Vukovi su poveli preko Danijela Podensa u 12. minutu, a konačan rezultat postavio je Deni Ings desetak minuta pre kraja utakmice. 

Nešto ranije trijumf nad Sautemptonom upisao je Notingem Forest 0:1, dok na meču Lidsa i Vest Hema nije bilo pobednika 2:2.