Autor: Informer.rs

07.01.2023.

11:30

Foto:

Sport

SRCE DA PREPUKNE! Stavio je reprezentaciju ispred zdravlja! Kijelini plakao zajedno sa novinarom kada je pričao o preminuloj legendi!

- Stavio je reprezentaciju ispred svog zdravlja -  rekao je Kjelini o Vijaliju i nastavio:

Informer

 

- Bio je sjajna osoba koja ne bi želela da nas vidi kako plačemo. Ostavio nam je toliko toga kroz sve ove godine kao saigrač, trener, direktor, muž i otac. Uvek je znao pronaći prave reči i dirnuti te u srce. Njegova povezanost sa Mančinijem na terenu i izvan njega ostaće večna.

Vijali je sa Manćinijem 1991. godine osvojio jedinu titulu prvaka u istoriji, a takođe je poslednji kapiten Juventusa koji je podigao trofej Lige šampiona 1995. godine.

- Bio je velikodušan čovek koji je uvek brinuo o drugima. Utelovljavao je vrednosti strasti, velikodušnosti i altruizma", rekao je Kjelini, pa dodao kako mu je drago što svi mogu da vide njegovu važnost i vrednost za reprezentaciju u dokumentarcu snimanom tokom EP održanog 2021. godine.Ne volimo kamere u svlačionici, želimo je zadržati tajnom, ali srećan sam što je za vreme EP sniman dokumentarac da svi mogu vidjeti njegovu ulogu i bolje ga upoznati. Lepo je sećati se Đanluke zbog svega što nam je dao. Ostavio nas je, ali ostavio nam je puno.

Na kraju su obojica zaplakal do je Kjelini novinaru ispričao anegdotu sa kraja 2021.

- Na jednom treningu zagrlio sam ga i rekao mu: 'Idemo pokušati da odemo na Svetsko prvenstvo, samo je godinu dana do njega. Njegove riječi su me malo šokirale. Rekao je da se i on nada će živeti do tada.