Autor: Informer.rs

15.01.2023.

23:30

Foto: reuters

Sport

KANTONA DOTUKAO RONALDA: Ne shvata da nema 25 godina

Francuz kaže da se Ronaldo na ružan način oprosti od kluba u kom se proslavio te da je za sve kriva njegova nesposobnost da shvati da je u poznim igračkim godinama.

- Imate dve vrste igrača - one koji žele da igraju svaku utakmicu jer misle da i dalje imaju 25 godina i one koji shvataju da nemaju 25 godina. Znaju da neće igrati svaki meč ali tu su da pomognu mladim igračima. To Ibrahimović radi u Milanu, to su pre njega radili Maldini i Rajan Gigs -  kazao je Erik Kantona i dodao:

Informer

Kristijano Ronaldo na udaru legende

- Ronaldo to nije shvatio i još uvek ne shvata da nema 25 godina. Stariji je i trebalo bi da mu bude drago što ne igra sve utakmice. Trebalo je da kaže: "Dobro, nemam 25 godina, ne mogu da igram svaki meč, ali pomoći ću mladim igračima i prihvatiti situaciju".

Kantona se oprostio od fudbala sa 30 godina, nakon što je pomogao Junajtedu da osvoji četiri šampionske titule u pet sezona. Jasno je da se igrači teško mire sa penzijom.

- Ne mogu da trčim tako brzo kao kad sam imao 30 godina, moram to da prihvatim. Moram i da prihvatim da ću jednog dana umreti. Teško je to, ali moramo. A kraj karijere je kao umiranje, to je mala smrt - zaključio je Kantona.

Bonus video