17.01.2023.

20:30

Foto: Reuters/Peter Cziborra

Sport

BIO JE ZVEZDA ČELSIJA, A SADA SE ODLUČO ZA IZUTETNO HRABAR POTEZ! Nemac iznenadio sve odlukom, ODMAH SE OGLASIO DIDIJE DROGBA!

Šurle je osvojio Mundijal sa Nemačkom 2014. godine , povukao se iz fudbala sa 29 godina 2020,  a od tada se posvetio nekim drugim stvarima.

Bivši fudbaler okačio je niz fotografija na svoj Instagram nalog, kako preživljava u ne humanim uslovima.

Šurle je otkrio da je ovo deo iskustva Vim Hofa, pridruživši se holandskom 'Iceman-u', koji je svetski poznat po svojim tehnikama disanja i sposobnosti da izdrži vanredne temperature.

- Najteža mentalna i fizička stvar koju sam ikada uradio! U poslednjem trenutku nisam mogao ništa da osetim i morao sam da pronađem nešto duboko u sebi da nastavim. Iskustvo koje nikada neću zaboraviti! -19 stepeni, vetar 100 km/h u lice, jak sneg i kiša! Šta sam naučio… Moje telo i ja smo jači nego što sam mislio. Ako u to uložim svoj um i dušu, mogu sve - napisao je on na Instagramu.


Legenda Čelsija Drogba, koji je osvojio Premijer ligu zajedno sa Šurleom 2015, prokomentarisao je svog nekadašnjeg kolegu.

- Nedelja mode ponosan na tebe moj čoveče, moje telo bi odmah prestalo da funkcioniše - napisao je Drogba.

Informer

Didije Drogba

S obzirom da je to bio treći dan iskustva, Šurle je ranije postavio slike u ledenoj vodi, kao i sliku kako čuči na steni bosonog.

- Izloženost hladnoći bila je jedan deo našeg iskustva! Drugi deo su bile teške sesije disanja - napisao je Šurle.

Svakako je čudno videti nekada vrhunskog fubalera koji se posvetio skroz drugačijim stvarima.

Tagovi:
Didije Drogba fudbaler FK Čelsi andre šurle