Autor: Informer.rs

18.01.2023.

14:30

Foto:

Sport

LUDILO! SAUDIJAC DAO MILIONE ZA POSLEDNJI SUSRET MESIJA I RONALDA! Evo šta će sve moći da uradi!

U četvrtak će ljubitelji fudbala širom sveta biti prikovani za TV ekrane!  Cela planeta sa nestrpljenjem čeka verovatno poslednju utakmicu između Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Ljuti rivali koji su obeležili ovaj sport i delili fudbalsku pozornicu poslednjih skoro dve decenije, srešće se u prijateljskoj utakmici između kombinovanih sastava Al-Hilala i Al-Nasra i PSŽ-a (četvrtak, 18:00). 

Oči čitavog sveta biće usmerene prema Saudijskoj Arabiji, a samo pravi srećnici će uživo gledati spektakl na "King Fahd International" stadionu u Rijadu. Među njima je i Mushref Al-Ghamdi, menadžer u saudijskoj agenciji za nekretnine koji je za VIP ulaznicu izdvojio 2,6 miliona dolara!

Inače, Saudijci su pokrenuli humanitarnu aukciju za VIP ulaznicu. Početna cena bila je 266.000 dolara, a na kraju je prodata za deseterostruko veći iznos.

Ulaznica donosi niz pogodnosti,  među kojima je i pristup svlačionicama, kao i susret i fotografiranje s najvećim zvezdama - Ronaldom, Mesijem, Nejmarom, Mbapeom i ostalima!