Autor: Informer.rs

19.01.2023.

20:10

Foto: Tanjug/AP

Sport

SPEKTAKULARAN (POSLEDNJI) OKRŠAJ DVOJICE NAJVEĆIH... Mesi SAVLADAO Ronalda u EGZBICIONOM meču u Rijadu!

Verovatno po poslednji put smo na terenu gledali okršaj dva najbolja fudbalera današnjice Lionela Mesija i Kristijana Ronalda. Iako je meč u Rijadu bio egzbicionog tipa navijači na stadionu King Fahd uživali su u sjajnim potezima, a na kraju je Pari Sen Žermen odneo pobedu protiv Ol Start tima iz Saudijske Arabije - 4:5 (2:2). 

Sastavili su Saudijci ekipu od igrača iz Al Ahlija i Al Nasra, a potom zakazali prijateljski meč sa Pari Sen Žermenom. Interesovanje navijača bilo je ogromno što pokazuje cena VIP karte koja je prodata za više miliona funti. Na kraju, navijači nisu bili zadovoljni ishodom budući da su Sveci slavili, ali svakako da su srećni otišli sa velelepnog stadiona u Rijadu. 

Pari Sen Žermen je poveo posle samo četiri minuta igre preko Lionela Mesija, da bi u 34. Kristijano Ronaldo poravnao. Nedugo zatim Markinjos je ponovo doneo prednost Svecima, a do poluvremena je bilo 2:2 budući da se Ronaldo još jednom upisao u strece. 

Informer

U drugom poluvremenu je ritam utakmice značajno opao, ali to nije sprečilo četu Kristofa Galtijea da dođe do pobede. Serhio Ramos je u 53. ponovo doneo vođstvo Pari Sen Žermenu, stotinak sekundi kansije još jednom su domaćini poravnali, sada preko Jan Hjun Soa, a to je bilo sve od Ol star tima Rijada...

Kilijan Mbape je u 60. minutu doneo novu prednost gostima, a pobedu Pari Sen Žermena potvrdio je rezervista Hugo Ekitike u 78. minutu. Konačan rezultat postavio je Taliska u sudijskoj nadoknadi - 4:5!