Autor: Informer.rs

20.01.2023.

12:17

Foto: Reuters

Sport

UHAPŠEN NAJTROFEJNIJI FUDBALER SVETA! Čuveni reprezentativac Brazila osumnjičen za seksualni napad! IGRAO NA MUNDIJALU U KATARU! (VIDEO)

Alveš je navodno u noćnom provodu u Barseloni bez dozvole dodirivao devojku po intimnim delovima tela i ona je na kraju sve prijavila policiji.

Brazilski fudbaler odmah je unajmio advokate. Oni su odbacili sve navode da je Dani učestvovao u bilo kakvom incidentu takve vrste.

Alveš je priznao da je te večeri bio u provodu. Odbacio je međutim da je on izvršio bilo kakav napad, posebno ne seksualne prirode, ipak devojka je okrivila baš njega.

Alveš je međutim ipak jutros uhapšen. Došao je u policijskom automobilu na ispitivanje, a sud će na kraju odrediti šta će učiniti s njim.

Nakon svedočenja biće doneta odluka hoće li ga poslati u zatvor ili će ga privremeno pustiti na slobodu.

Iskusni 39-godišnji fudbaler trenutno je pod ugovorom s meksičkim Pumasom, ali dobar deo slobodnog vremena provodi u Barseloni, gde je proveo prošlu sezonu.

On je bio član katalonskog kluba u najboljim danima karijere (2008.- 2016.) i u tom periodu je osvojio gotovo sve što je mogao.

Dani Alveš je poznat kao najtrofejniji fudbaler sveta sa 47 osvojenih trofeja, a pored Barselone u karijeri je igrao još za Juventus, PSŽ, Sevilju, Sao Paulo i Bahiju.